BRASSERIE & ZAKENRESTAURANT van Belair zijn ALLE DAGEN GEOPEND

Maandag 10, dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 DECEMBER, is de keuken open tot 16.30 uur

 De KEUKEN is op alle andere dagen OPEN tot 20.30 UUR

 

ALLEEN IN HET ZAKENRESTAURANT

 

 

 

 

MAANDMENU

__________________________________

 

Zeeuws mosselpannetje met look, tomaat en Parmezaanse kaas

 ***

Gebakken zeetongetjes "Belle Meunière"

Frietjes

***

Dame Blanche

***

38,00 Euro

 

WILD MENU VANAF 02 december

___________________________________

 

Winterse mini hutsepot met rode poon

***

Hazenrug met Calvados

truffelkroketjes

 

***

Citroentaartje huisgemaakt

***

 43,00 Euro

 

KERST MENU NOEL 2018
********************************

Cava “Vicente Gandia El Miracle”
met hapjes
Cava “Vicente Gandia El Miracle”
et ses amuses bouches

 

*****
Wintersalade van gerookte eendenborst en ganzenlever
Salade hivernale au magret de canard fumé et foie gras

 

*****
Spiesje van gegrilde St.Jacobsvruchten met knolselder en truffelvinaigrette
Brochette au coquilles St.Jacques grillée cèleri et vinaigrette au truffes

 

*****
Parelhoenfilet met Portosaus
boschampignons en aardappelkroketjes
Filet de pintadeau avec une sauce au Porto
champignons des bois et pommes croquettes

 

*****
Dessert van de kerstman
Dessert de Noël

 

*****
Espresso
 Moka

*****

   59,50 euro

 

NIEUWJAAR’S MENU 2019
*****************************

Cava “Vicente Gandia El Miracle ”
met hapjes
Cava “Vicente Gandia El Miracle”
et ses amuses bouches

*****
Noordzeevissoep van de chef
Soupe de poissons façon du chef

 

*****
½ Kreeft met luchtige curry-Ricardsaus
½ Homard à la sauce curry-Ricard

 

*****
Filet van hertenkalf met rode wijnsaus
winterse garnituur en gebakken krieltjes
Filet de  faon  Bordelaise
garniture hivernale pommes nouvelles rissoler

 

*****
Verrassingsdessert 2019
Le dessert surprise 2019

 

*****
Espresso
Moka
*****

64,50 euro