BRASSERIE & ZAKENRESTAURANT van Belair zijn ALLE DAGEN GEOPEND

Maandag 18 maart, woensdag 20 maart en donderdag 21 maart, is de keuken OPEN tot 16.30 uur

 De KEUKEN is alle andere dagen OPEN tot 20.30 UUR

 

ALLEEN IN HET ZAKENRESTAURANT

 

MAANDMENU

_________________________

 

Zeeuws mosselpannetje met look, tomaat en Parmezaanse kaas

 ***

Gebakken zeetongetjes "Belle Meunière"

Frietjes

***

Dame Blanche

***

38,00 Euro

 

SUGGESTIE MENU 

****************

Rundscarpaccio met rucola en balsamico

***

In oven gebakken skrei met jonge prei en blanke botersaus

Patatjes

***

Crème brulée

***

39,00 euro

 

SUGGESTIE MENU vanaf 2 maart
*****************************

Spiesje van scampi met kerrie

*****
Lamskroontje met rode wijnsaus

Seizoensgroentjes en kroketjes

*****
Advocaat met vanilleroomijs

*****

 40,00 euro