BRASSERIE & ZAKENRESTAURANT van BELAIR ZIJN ALLE DAGEN GEOPEND

Maandag 22 / dinsdag 23 / woensdag 24 en donderdag 25 januari 2018, is Belair gesloten om 17.00 uur

Op alle andere dagen, is de KEUKEN open tot 21.00 UUR

 

ALLEEN IN HET ZAKENRESTAURANT

MAANDMENU

 

Zeeuws mosselpannetje met

look, tomaat en Parmezaanse kaas

***

Slibtongetjes meunière met seizoenssalade

Frietjes

***

Vanilleroomijs met warme chocolade en slagroom

***

39,00 EUR

 

MENU met aperitief, wijn en koffie inbegrepen = 56,00 EUR

***

 

WILDMENU

 

Duo van wildpâté met een toast van krentenbrood en witloofconfituur

***

Hertenkalffilet met een winters appeltje met veenbessen

Groentekrans en koolstoemp

***

Peertje met ijs van "buttertoffees"

***

43,00 EUR

Menu met aperitief, wijn en koffie inbegrepen = 60,00 EUR

 

KERSTMENU

 

Cava "Vicente Gandia El Miracle"

met z'n geneugten

***

Bisque van langoustines

***

Kabeljauw met een krokant korstje

Bloemkool en linzen

***

Mechelse koekoek met een luchtig peperroomsausje

Wintergarnituur en truffelkroketjes

***

Dessert van de Kerstman

***

Espresso

***

59,50 EUR

 

Nieuwjaarmenu 2018

 

Cava "Vicente Gandia El Miracle"

met z'n geneugten

***

Heldere soep op Madrileense wijze

***

1/2 Kreeft met fijne mosterd gegratineerd

***

Filet van hertenkalf met romige cognacsaus

winterse groentjes en kroketjes

***

Verrassingsdessert 2018

***

Espresso

***

62,50 EUR